Првата целосна англиската јавност број на WeChat, FastenerInfo, официјално започна!

Почитувани споите купувачи и добавувачи,

Основана во 1998 година, Кина прицврстување на елементи Информации служи на споите индустријата позната како најпопуларните споите медиумите во Кина, вклучувајќи Б2Б веб-сајтови, списанија, центар за обука и саеми.

Денес, ние сме среќни да објавиме дека Кина прицврстување на елементи Информации започна WeChat официјалниот профил FastenerInfo, првата целосно на англиски јазик WeChat платформа во историјата споите, кои може да:

им помогне на глобалните купувачи да се најде соодветен Кина добавувачи споите

+

им помогне на Кина споите извозници да се прошири на глобалните пазари

Нашата услуга карактеристики се доаѓа наскоро ... Ајде да ги видиш!

1. Мини програма

FastenerInfo наскоро ќе се развие Мини програма што опфаќа илјадници споите и поврзани добавувачи во Кина, вклучувајќи елементи, машини, алати, калапи, површинска обработка, суровини.

jzz
 

Јас сум купувачот, што може да:

-Post купување на информации

-Search добавувачи (според името на компанијата / стандард)

-Browse информации снабдување

Јас сум снабдувач, што може да:

-Display информации компанија

-Advertise

-Post информации снабдување

- информации тука за купување

2. Стандарден пребарување

За погодност на глобалните купувачи, FastenerInfo ќе воведе "Стандард Барај" функција. ќе бидат вклучени стандарди како што се DIN, меѓународните финансиски институции и JIS.

Со внесување на стандарден број, ќе се најде на листата на релевантни информации снабдувач.

jzz
 

3. прицврстување на елементи за вести

На FastenerInfo, исто така можете да го прочитате до-to-date споите неделен вести што се случи во Кина и остатокот на светот.

Темите вклучуваат индустриски вести, интервјуа компанија, нови производи и технологии, трговската статистика, изложба вести, антидампинг, челик цена, заштита на животната средина, на крајниот корисник пазари, девизниот курс, итн

jzz
 

Сега е вистинското време за да се направи споите бизнис со WeChat официјалниот профил!

FastenerInfo

Во Кина споите инфо центар, во светот споите пазарот!

Следете нас веднаш да се откријат нови бизнис можности и да се ажурира на Кина споите вести!

▲ Долго притискање QR код, за да ја посетите веб страната

jzz
 

▲ Долго притискање QR кодот за да ја преземете списание CFD

jzz
 

▲ Долго притискање QR код да се регистрирате

jzz

Време на мислењето: Aug-10-2015
WhatsApp Онлајн Chat!