Numri i parë i plotë English publik i WeChat, FastenerInfo, është nisur zyrtarisht!

Dear blerësit kapëse dhe furnizuesit,

Themeluar në vitin 1998, Kina shtrëngimin Info ka shërbyer në industrinë shul njohur si mediat më të njohura shul në Kinë, duke përfshirë faqet e internetit B2B, revista, qendrën e trajnimit dhe tregon tregtisë.

Sot, ne jemi të kënaqur për të njoftuar se Kina shtrëngimin Info ka nisur WeChat llogari zyrtare FastenerInfo, i parë të gjitha-English platformë WeChat në historinë e shul, e cila mund të:

të ndihmojë blerësit globale për të gjetur furnizues të përshtatshme Kinë shul

+

ndihmuar Kinë shul eksportuesit për të zgjeruar tregjet globale

Karakteristika tona të shërbimit do të vijnë së shpejti ... Le të preview!

Programi 1. Mini

FastenerInfo së shpejti do të zhvillojë një program Mini mbulon mijëra shul dhe furnizuesit të lidhura në Kinë, duke përfshirë fasteners, makineri, vegla, moulds, trajtimin e sipërfaqes, materialeve të papërpunuara.

jzz
 

Unë jam një blerës, unë mund të:

-Post blerjen info

furnizuesit -Search (me emrin e kompanisë / standard)

-Browse info furnizimit

Unë jam një furnizues, unë mund të:

Display info kompani

-Advertise

-Post info furnizimit

- info Shfleto blerjen

2. Kërkimi Standard

Për komoditetin e blerësit globale, FastenerInfo do të prezantojë "Standard Kërko" funksion. Standardeve të tilla si DIN, JIS IFI dhe do të përfshihen.

Duke futur numrin e standarde, ju do të gjeni një listë të informacionit përkatës furnizuesit.

jzz
 

3. lajmeve shtrëngimin

Në FastenerInfo, ju gjithashtu mund të lexoni up-to-date shul lajmeve javore ndodhur në Kinë dhe pjesa tjetër e botës.

Temat përfshijnë lajm industrial, intervista kompani, produkte të reja dhe teknologjive, Statistikat e tregtisë, lajme ekspozitë, antidumping, çmimi çeliku, mbrojtjen e mjedisit, tregjet e fund-përdorues, kursit të këmbimit, etj

jzz
 

Tani është koha e duhur për ju për të bërë biznes shul nga llogaria zyrtare WeChat!

FastenerInfo

Qendra e Kinës info shul, tregu në botë shul!

Na ndiqni menjëherë për të zbuluar mundësi të reja biznesi dhe Kina përditësuar lajme shul!

▲ shtyp gjatë QR code të vizitoni faqen

jzz
 

▲ gjata Kodi shtyp QR për të shkarkuar revistë CFD

jzz
 

▲ shtyp gjatë QR code të regjistroheni

jzz

Ora Post: Aug-10-2015
WhatsApp Online Chat!